Om mej

Jag är en ambitiös person som är utbildad DI i datateknik, samt EM i redovisning. Jag jobbar inom IT-branschen i mitt eget företag. Musik är en viktig hobby för mig, jag spelar trombon och piano.


Viktiga politiska frågor


Ekonomi

Eftersom jag själv är företagare och har varit det sedan år 2000, är företagarfrågor viktiga för mej. Jag vill gärna vara med och utreda hur företagsklimatet och företagens verksamhetsförutsättningarna kan vidareutvecklas.

Social- och hälsovård

Det är viktigt att det finns tillräckligt med vårdresurser för dem som lider av mentala problem och sociala utmaningar. Ingen skall behöva ty sig till självmedicinering med alkohol eller droger för att kunna hantera vardagen.

Invandring och integration

Eftersom flyktingar ofta är i en mycket trängd situation är det viktigt att följa FN:s flyktingkonvention och se till att flyktingar assimileras in i och blir en del av det finländska samhället. Även andra än flyktingar bör ges möjligheter att lära sig om det finländska samhället. Ingen skall behöva uppleva att den står utanför samhället.

 

×

Dela "Instagram"


Instagram

×

Dela "Tag kontakt"


Tag kontakt

Håkan Lövdahl
00950 HELSINGFORS

050-535 1428


Eller skicka ett meddelande här:

Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.