Tietoa minusta

Olen ahkera ja koulutettu henkilö, koulutukseltani olen sekä DI että KTM. Teen töitä IT-alalla, omistan ja johdan pientä IT-alan yritystä. Musiikki on minulle tärkeää harrastus, soitan pasuunaa ja pianoa.

Tärkeät poliittiset aiheet


Talous


Koska olen itse ollut vuodesta 2000 yrittäjä, ovat yrittäjyyskysymykset minulle tärkeitä. Valtuustotyössäni haluan olla mukana selvittämässä miten Helsingin yrittäjyysympäristöä ja yritystoiminnan edellytyksiä voidaan kehittää edelleen.


Sosiaali- ja terveyshuolto


On tärkeää, että löytyy riittävästi hoitoresursseja niille, jotka kärsivät mielenterveysongelmista ja sosiaalisista haasteista. Selviytyäkseen jokapäiväisessä elämässään kenenkään ei pitäisi joutua turvautumaan itselääkitykseen alkoholin tai huumeiden avulla.


Maahanmuutto ja integraatio


Koska pakolaisilla on monesti hankala elämäntilanne, on tärkeää seurata YK:n pakolaissopimusta ja huolehtia että pakolaiset assimiloituvat suomalaiseen yhteiskuntaan. Myös muille kuin pakolaisille pitää antaa mahdollisuus oppia suomalaisesta yhteiskunnasta. Kenenkään ei pitäisi joutua kokemaan, että hän olisi yhteiskunnan ulkopuolella.

 

×

Jaa "Instagram"


Instagram

×

Jaa "Yhteystiedot"


Ota yhteyttä:

Håkan Lövdahl
00950 HELSINKI

050-535 1428


Voit jättää minulle viestin lomakkeella:

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.