×

Jaa "Pelko Helsingin kaupungin virkamiehien keskuudessa ?"


Pelko Helsingin kaupungin virkamiehien keskuudessa ?

Olen pitkään miettinyt, että Helsingin kaupungin hallinnossa täytyy olla jotain outoa. Esimerkki, miksi piilotetaan valtuuston valmisteluja ja päätösehdotuksia tehneiden virkamiehien nimet? Ja miksi he tekevät päätöksiä, jotka ovat mielipidemittausten mukaan selvästi ristiriidassa niiden kanssa mitä helsinkiläiset haluavat?

Tänään sain hieman selvyyttä asiaan, koska tapasin entisen virkamiehen, joka kertoi osan:

"Lain sisältö muokataan sopimaan korkeampien päättäjien ennalta päätettyihin tarkoituksiin, lain henki ei merkitse mitään."

"Uuden sukupolven virkamiehet pelkäävät tehdä jotain väärin tai vastustaa esimiehiään, koska heidän uransa silloin voi olla ohi. Ohjeet tulevat ylhäältä, miten valmistelu tulee tehdä ja mikä tulisi olla lopullinen päätös. Tilanne ei ole hyvä, siksi en enää työskentele siellä."

Nämä ovat hälyttäviä signaaleja kentältä. Näyttää siltä, ​​että Helsingin kaupunkia ohjataan menetelmillä, jotka eivät ehkä siedä päivänvaloa. Jos sinulla on asiasta lisätietoja, ota yhteyttä ja kerro. Takaan anonymiteettisi!
Katso myös:

Interview with Isaac Visser, Aussiebar Turku

Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.