added to cart...
×

Jaa "Vaalikampanjointia Turun Kauppatorilla"


Vaalikampanjointia Turun Kauppatorilla



Tänään 18.3 RKP:lla oli vaalikampanjatapahtuma Turun Kauppatorilla. Sää oli hyvä ja paljon väkeä oli liikkeellä. Iso määrä ilmapalloja jaettiin lapsille ja lapsenmielisille. Tärkeistä kysymyksistä keskusteltiin, muun muuassa oli henkilö joka ihmetteli miksi pienituloinen pitkäaikaistyötön joutuu maksamaan täyden hinnan bussilipuista, vaikka heidän tulotasonsa on yleensä yhteiskunnan matalin. Oli mielestäni hyvä että hän nosti asian esiin, ihmiset joilla on haasteellinen elämäntilanne on hyvä pitää aktiivisina ja liikkeellä, niin että elämänilo säilyy. Toivon että samanlaisia epäkohtia nostetaan esiin vaalikampanjan aikana.

Koskien toista minulle tärkeää aihealuetta, nimittäin yrittäjyyteen liittyviä asoita, yksi äänestäjä nosti esiin ongelmia kaavoituksen hitauteen liittyen. Rakennusyrittäjä ei voi raktentaa alueella missä kaavoitus on puutteellinen tai puuttuu kokonaan.

Yllä mainittuja asioita tulen tutkimaan enemmän.


Evästeistä tällä sivustolla

Me ja yhteistyökumppanimme käytämme evästeitä tällä sivustolla räätälöidäksemme sen sisältöä ja ilmoituksia käyttäjien profiilin mukaisesti ja analysoidaksemme verkkoliikennettämme. Alla olevaa painiketta painamalla hyväksyt, että tätä tekniikkaa sovelletaan koko verkon käytön osalta. Suostumuksesi on voimassa 30 päivää.