added to cart...
×

Dela "Valkampanj på Åbo torg"


Valkampanj på Åbo torgIdag den 18.3 hade SFP kampanj på Salutorget i Åbo. Vädert var mycket fint och det var mycket folk i rörelse. En stor mängd ballonger delades ut till barn och ungdomligt sinnade. En del viktiga frågor diskuterades också, bland annat var det en person som förundrade sig över varför långtidsarbetslösa med små inkomster tvingas betala fullt pris för busskort, trots att deras disponibla inkomst är bland den lägsta i samhället. Detta tyckte jag var en bra poäng, personer i utsatt ställning bör hållas aktiva och i rörelse, för att inte tappa livsgnistan. Flera liknande problemsituationer hoppas jag lyfts upp under kampanjens gång.

Gällande mitt andra stora intresseområde, nämligen företagsverksamhet, var det en väljare som lyfte fram problem med långsamheter i planeringen av områden. Det går inte att bygga på oplanerat område. Ovannämnda frågor är saker jag kommer att undersöka närmare.


Om cookies på denna webbplats

Vi och våra partners använder teknologi såsom cookies på vår webbplats för att skapa personligt innehåll och annonser, tillhandahålla sociala media och för att analysera trafiken till vår webbsida. Klicka nedan för att ge din tillåtelse för användning av denna teknologi över webben. Ditt medgivande är i kraft 30 dagar.